Z vami že 24 let

  

 

Columbo Caffe® je priznana mednarodna blagovna znamka aromatične karakterne kave, za katero imamo od leta 1992 vse pravice v družbi FIlipcompani, d.o.o.

V desetletjih spogledovanja in srečevanj s poznavalci, uživači in častilci magičnega črnega napitka je, na osnovi prvovrstne mešanice brazilskih, mehiških, etiopskih in kolumbijskih kav, znamka Columbo Caffe® razvila svoj edinstveni karakter. Izrazito se spogleduje z recepti za odlični italijanski espresso, s svojim okusom in močjo pa oplemeniti tudi obred priprave tradicionalne turške kave.

Columbo Caffe® z neposredno aromo in svojstvenim prepletom močnejšega okusa in nežnih prefinjenih tonov, ki mu jih daje prvovrstna mešanica kav vrste Arabica, pooseblja odločen karakter z navdihom strasti in smislom za uživanje trenutka v vseh odtenkih življenja.

Takšen karakter in tradicija sta plod predanega in specializiranega dela naše butične družinske pražarne s Ptuja, lastnice znamke Columbo Caffe® že od leta 1992. Za pripravo kavne mešanice uvažamo preko Luke v Trstu le najizvrstnejšo surovo kavo iz vseh kontinentov. Predelujemo in pražimo jo v lastni pražarni z odličnimi pečmi tehnologije “Petroncini”, po natančno dodelanih postopkih in z znanjem, ki smo ga v desetletjih izkušenj sami razvili in ga skrbno gojimo in varujemo s ciljem, da vsak dan pripravimo enako in najboljšo mešanico, ki bo uživalcu kave pričarala prav poseben trenutek v vsakem odtenku življenja. Letno v pražarni s posebno pozornostjo in na butični način predelamo in spražimo 20. 000 kg kavne mešanice, ki jo lahko prav zato vsakih nekaj dni, vedno sveže praženo in z veliko skrbnostjo, dostavljamo svojim kupcem in poslovnim partnerjem … že desetletja. Zato kava Columbo Caffe® vedno konča na mizi uživalcev sveža in aromatična.

Poleg osnovne mešanice pražene kave pod lastno blagovno znamko ekskluzivno pražimo in dostavljamo tudi kavo pod znamko “Coffee Story Kipertz 1786”, ki izhaja iz recepture družinske pražarne Kiperz, ene najstarejših pražarn kave v tem delu Evrope, ki je že v 18 stol. delovala v prostorih, kjer se danes nahaja Hotel Mitra v zgodovinskem središču Ptuja. Nudimo pa tudi visoko kakovostno mešanico brezkofeinske kave za pripravo v espresso avtomatih, kavne piškote, svojim rednim partnerjem pa zagotavljamo tudi skodelice za kavo z blagovno znamko Columbo Caffe® , s čimer zaokrožamo osnovno ponudbo za svoje kupce, poslovne partnerje in njihove goste. Nekaj teh okusov pošiljamo tudi v paketu naše drobne pozornosti. Za vas.

Zaupanje v visoko kakovost, v strasten in prijeten karakter kave, v njen vedno svež in aromatičen okus in v zadovoljne uživalce kave želimo deliti tudi z vami. Vsak dan. Vabimo vas, da se nam pridružite.

Z veseljem vam bomo osebno, še podrobneje predstavili kavne mešanice Columbo Caffe® in “Coffee Story Kipertz 1786” in ugodne pogoje za dolgoročno, stabilno in uspešno sodelovanje … v vseh odtenkih življenja.

 

  

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Tukaj lahko potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih obiščite >> Pravno obvestilo.

  Sprejmem piškotke s tega mesta.
EU Cookie Directive Module Information